Menu
Your Cart
Een lamp met een lichtsensor geeft u 's nachts ook licht, de ECOWALK uitvoering doet dit ook maar


de ECOWALK kan dimmen tot 10% van de normale lichtopbrengst, dit levert een energiebesparing op.

Gebruiksaanwijzing

/image/Productbladen/bewegingsmelder.pdfGebruiksaanwijzing Bewegingsmelder ( let op opent in nieuw venster ) klik hier om de gebruiksaanwijzing te downloaden.


/image/Productbladen/lichtsensor.pdfGebruiksaanwijzing Lichtsensor ( let op opent in nieuw venster ) klik hier om de gebruiksaanwijzing te downloaden.


/image/Productbladen/EcoWalk.pdfGebruiksaanwijzing EcoWalk ( let op opent in nieuw venster ) klik hier om de gebruiksaanwijzing te downloaden.


/image/Productbladen/noodverlichting.pdfGebruiksaanwijzing Noodverlichting ( let op opent in nieuw venster ) klik hier om de gebruiksaanwijzing te downloaden.


/image/Productbladen/MontageInstructiesTrapezioSerie.pdfGebruiksaanwijzing Topazio, Perla en Smeraldo ( let op opent in nieuw venster ) klik hier om de gebruiksaanwijzing te downloaden.


/image/Productbladen/Noodverlichtingsarmaturen.pdfGebruiksaanwijzing Noodverlichtingsarmatureno ( let op opent in nieuw venster ) klik hier om de gebruiksaanwijzing te downloaden.


Notification Module
Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Start hier een app gesprek

welkom bij de app van MultiLicht